O projektu

Zgrada Beogradska 21 se sastoji od tri podzemna i osam nadzemnih spratova. Na -3 spratu se nalaze garaža i SPA centar sa teretanom, turskim kupatilom, saunom i bazenom za plivanje.

Prizemlje je namenjeno poslovnom prostoru, dok su svi nadzemni spratovi stambenog tipa. U zgradi ima ukupno 24 stambene jedinice i jedan kancelarijski prostor na dva sprata, ukupne površine od 300m2.

Beogradska 21
Beogradska 21 Equipment And Materials

Materijali

Brački kamen visokog kvaliteta je poznat u celom svetu po svojoj posebnoj strukturi i lepoti. Ovaj kamen predstavlja dušu otoka Brača i ugrađen je u neke od najznačajnijih građevina prošlosti, kao što su Bela kuća, Dioklecijanova palata, Papin oftar u Vatikanu i mnoge druge. Brački kamen se koristi u građevinarstvu već hiljadama godina i predstavlja „večni“ materijal. Osim neuporedivog izgleda, brački kamen nudi i jedinstvenost. Kamen je prirodan materijal i daje vrednost vašem domu, kako u arhitekturi, uređenju enterijera i eksterijera, tako i u izradi komadnog nameštaja.

Višeslojni hrastov parket, sertifikovan za podno grejanje. Prirodna boja hrasta, a bajcovanjem se mogu dobiti različite boje uz doplatu. Mašinsko ulje pojačava izdržljivost parketa. Dimenzija dasaka: 160mm x 1200-2200mm x 14mm, s oborenim ivicama po dužoj strani dasaka. Podna lajsna od medijapana, dimenzija 16 x 60/80/120/150 x 2400mm, može biti u boji parketa ili drugog tona po zahtevu uz doplatu.

Spoljna stolarija: drvo-aluminijum, troslojno staklo, roletne na motorni pogon. Bez parapeta, s podizno-kliznim sistemom. Odabrali smo KLIZNI SISTEM DRVO-ALUMINIJUM visokog kvaliteta. Modernog i elegantnog dizajna, sa odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom i izdržljivost.

Toplotna izolacija prozora meri se koeficijentom prolaza toplote U(k), koji predstavlja količinu toplote koja se prenosi kroz 1m2 građevinskog elementa za jedan sat. Za zvučnu izolaciju koristi se ponderisana zvučna izolacija Rw u dB, koja se određuje na osnovu izolacione moći R u opsegu od 100 do 3150 Hz. Za maksimalnu sigurnost od spoljašnjih faktora, potreban je sigurnosni okov i troslojno staklo, dok se zaštita od loma postiže primenom lameliranog stakla koje ne raspada prilikom pucanja.

Dimenzija vrata je 100 x 250cm, mogu se odabrati boja i furnir prema RAL-u. Krilo za sobna vrata izrađeno je od dve HDF ploče debljine 3,3 mm, sa ispuna od kartonskog saća. Štok vrata je zaobljen i masivan, a pervaz lajsne su izrađene od medijapana i mogu se dizajnirati. Vrata imaju više sertifikata uključujući ateste o zvučnoj izolaciji i protivpožarnosti.

Birajte između preko 200 nijansi poliuretanskih boja i prirodnog furnira hrasta, bukve, oraha, trešnje, jasen mahagonija i fineline furnira za završnu obradu MDF-a. Možete dodati lični pečat vratima izborom završnih i aplikacionih lajsni, kanelura ili intarzija, kao i najkvalitetnijih Hoppe okova. Vrata imaju rešetku od kutijastih metalnih profila, pregradni lim debljine 2mm i kutijasti metalni profil štoka obložen MDF-om. Tu je i sigurnosna brava sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, tri fiksna šipa za zaštitu od provaljivanja kod šarki, zvučni izolator i pur pena kojom se ispunjavaju šupljine između kutijastog profila štoka i zida.

Zidovi između stanova su puna opeka sa termikom-zvučni blok debljine 29cm, pregradni zidovi u stanovima su polublok debljine 12cm. Sanitarije i baterije su renomiranog evropskog proizvođača, a grejanje je regulisano podnim grejanjem u celom stanu. Stanovi su opremljeni plafonskim klima jedinicama i priključkom za kablovsku televiziju i alarm. Kapije na ulazu se otvaraju automatski i mehanički.

Više u našem katalogu

“Home is where your story begins.”

Zakaži sastanak

Garaža

Garaža ima rampu za pristup sa saobraćajnice, natkrivena na ulazu i sa 44 parking mesta.

Parking mesta na etaži -3 su rešena autoplatformama na tri nivoa, dok su na etažama -2 i -1 obična parking mesta. U garažu se pristupa putničkim liftom, a spa centar je dostupan direktno sa nivoa -3.

Više u katalogu
Beogradska 21 Garage

Doživite naše projekte lično, zakažite besplatno razgledanje

Zakaži sastanak